Pokey Lafarge met tour door Nederland en België

Pokey LaFarge
Pokey Lafarge met tour door Nederland en België
Door larissapronk op 28 november 2019 - 13:52 Pokey Lafarge komt in 2020 naar Nederland en België. Hij zal optredens geven in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Ook zal hij aanwezig zijn op het Roots & Roses Festival in Lessen.

Pokey Lafarge is een Amerikaanse folk en blues muzikant. In 2006 bracht hij zijn eerste album 'Marmalade' uit. Dit zelfde jaar ging hij op tour met The Hackensaw Boys. Zijn tweede album 'Beat, Move & Shake' kwam uit in 2008. Pokey is bekend van zijn nummers 'Riot In The Streets', 'Something In The Water' en 'La La Blues'.

Pokey Lafarge zal in Nederland en België te zien zijn op de volgende data:
24-04-2020 - Maassilo, Rotterdam (tickets)
25-04-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
30-04-2020 - De Roma, Antwerpen (tickets)
01-05-2020 - Roots & Roses Festival (tickets)

Reguliere tickets voor Pokey Lafarge zijn shows in Rotterdam en Amsterdam gaan morgen om 10:00 uur in de verkoop en kosten rond de €25,-. Ook de tickets voor zijn show in De Roma kosten rond de €25,- maar deze gaan morgen om 11:00 uur in de verkoop. Tickets voor het Roots & Roses Festival kosten tussen de €20,- en €25,- en zijn al verkrijgbaar. Kaarten kun je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop begint? Stel een ticket reminder in door te klikken op een van de locaties waar Pokey Lafarge zal optreden: Maassilo, Paradiso en De Roma.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands Publiek

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. TW CLASSIC, PAUL...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Jandino Asporaat

JANDINO MET I LOVE URBAN NAAR AFAS LIVE Op zaterdag 30 mei organiseert Jandino zijn I Love Urban festival in de Afas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.