Extra concert in Ziggo Dome voor Hans Zimmer

review: Hans Zimmer - 11/11 - Ziggo Dome Hans Zimmer
Extra concert in Ziggo Dome voor Hans Zimmer
Door myrthehuisman op 25 november 2019 - 10:50 Wegens succes van het eerder aangekondigde concert dat op 27 februari 2021 plaatsvindt is er vandaag bekend gemaakt dat er een extra show in de Ziggo Dome is toegevoegd aan de tournee van Hans Zimmer. Dit extra concert van Hans Zimmer en orkest vindt op zondag 28 februari 2021 plaats. Een dag na het eerst aangekondigde concert, dus.

Hans Zimmer is een succesvolle componist. Hij heeft meer dan 200 soundtracks van bekende films op zijn naam staan. Hij ontving zijn elfde oscar nominatie voor de de soundtrack van de film Dunkirk. Ook componeerde hij de muziek voor de remake van The Lion King. Tijdens de concerten in Ziggo Dome zal hij bekende filmtitels uitvoeren samen met een koor en orkest dat bestaat uit meer dan 100 muzikanten. Hans Zimmer is de laatste jaren regelmatig te zien in Nederland. In 2016 en 2018 stond hij met zijn orkerst in Ahoy, Rotterdam en in 2018 en 2019 werd zijn muziek in de Ziggo Dome ten gehore gebracht. Ons foto-verslag van het concert in Ahoy vind je hier.

De kaarten voor het extra concert van Hans Zimmer gaan 28 november 10:00 in de voorverkoop
via deze link. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €45.

Wil je de voorverkoop niet missen? Dan kan je een reminder instellen, door zo'n reminder in te stellen ontvang je een mailtje als de voorverkoop van start gaat en kan je direct tickets bestellen.
Door op deze link te klikken kan je zo'n reminder instellen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

DONAVON FRANKENREITER NAAR TIVOLIVREDENBURG MET THE...De Amerikaanse singer-songwriter Donavon Frankenreiter zal op 29 oktober...

Tyler The Creator 1

TYLER, THE CREATOR ONDERWEG NAAR AFAS LIVE De Amerikaanse rapper Tyler, The Creator komt op 8 juni 2020 naar AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.