Tyler, the Creator onderweg naar Afas Live

Tyler, The Creator
Tyler, the Creator onderweg naar Afas Live
Door RobZ op 25 november 2019 - 10:39 De Amerikaanse rapper Tyler, The Creator komt op 8 juni 2020 naar AFAS Live in Amsterdam. Het optreden zal in het teken staan van zijn nieuwste album IGOR.

IGOR bereikte de eerste plaats op de Amerikaanse Billboard 200. Tyler, The Creator ofwel Tyler Gregory Okonma werkte op dit album samen met vele bekende artiesten, waaronder Kanye West, Pharrell en Solange. IGOR is bovendien niet alleen een commercieel succes, maar werd ook door de muziekpers lovend ontvangen. In 2018 was Tyler, the Creator voor het laatste in Nederland te zien. Toen stond hij op Best Kept Secret. Twee jaar daarvoor stond hij op WOO HAH!

Tyler, The Creator begon zijn muziekcarrière als mede-oprichter van het hiphopcollectief Odd Future, maar brak in 2011 als soloartiest door met zijn album Goblin. Sindsdien scoorde de rapper hits met nummers als Yonkers, I Think en Earfquake. Daarnaast produceerde hij tracks voor onder anderen Frank Ocean, Mac Miller en Solange. Sinds 2012 cureert hij ook jaarlijks het festival Camp Flog Gnaw Carnival met spraakmakende en unieke shows van zijn favorieten artiesten.

Tickets voor Tyler, the Creator in Afas Live kosten 54,88 euro en gaan per vrijdag 29 november 12:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Tyler, The Creator in Afas Live. Wil je een email ontvanagen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hans Zimmer

EXTRA CONCERT IN ZIGGO DOME VOOR HANS ZIMMERWegens succes van het eerder aangekondigde concert dat op 27 februari 2021...

Paul Mccartney4

PAUL MCCARTNEY VOOR SHOWS NAAR GOFFERTPARK IN... Op 29 mei geeft Paul McCartney een concert in het Goffertpark in Nijmegen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.