The Shavers spelen gratis try-out concert in Duycker

The Shavers
The Shavers spelen gratis try-out concert in Duycker
Door larissapronk op 22 november 2019 - 13:15 The Shavers spelen een gratis try-out concert. Deze show zal plaats vinden op vrijdag 6 december 2019 in poppodium Duycker in Hoofddorp.

The Shavers is een Nederlandse surfrockband dat is opgericht in 1996. Ze staan bekend om hun energieke shows en nummers als 'Halvarine (gadverdamme)', 'Cor de moordenaar' en 'Drinken, drinken, drinken'. Na het eerste afscheid in 2006 lijkt in 2011 er een definitief eind te komen aan de band na het overlijden van gitarist Cock de Jong. Maar na acht jaar keert de band toch terug voor twee shows. Eg de Jong neemt de rol van Cock over.

Eerder is bekend gemaakt dat The Shavers op 22 december 2019 een optreden geeft in de grote zaal van Paradiso. Om dit concert uit te proberen komen ze naar Duycker voor de try-outs.

Tickets voor het concert van The Shavers zijn geheel gratis. Wel moet je een toegangsbewijs downloaden. Een toegangsbewijs voor het gratis try-out concert kan je hier downloaden.
Trijntje Oosterhuis

VOORJAARSTOUR VOOR TRIJNTJE OOSTERHUIS O.A. LANGS...Dit najaar staat Trijntje Oosterhuis nog met een succesvolle tour op de...

Faces On Tv

FACES ON TV MET EUROPA TOUR NAAR NEDERLAND EN BELGIË Faces On TV komt met hun Europa tour in 2020 naar Nederland en België. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.