concert: Princess Nokia in Paradiso op MAANDAG 16 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Princess Nokia
    Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni
    © Anne-Marie Kok
  • Princess Nokia
    Pukkelpop 2019 - zondag
    © Natasja de Vries


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Princess Nokia in Paradiso) verplaatst naar maandag 09 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
16 MRT
PRINCESS NOKIA Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Princess Nokia
Voorprogramma Tkay Maidza

EXTRA INFORMATIE

Destiny Nicole Frasqueri, beter bekend onder haar artiestennaam Princess Nokia, is een Amerikaanse rapper van Puerto Ricaanse afkomst. Ze maakt alternatieve hiphop en begon haar carrière oorspronkelijk onder de naam Wavy Spice. Na een aantal kleine releases roerde ze zich als uitgesproken intersectioneel feminist in de muziekwereld met haar debuutalbum dat uitkwam in 2017. Princess Nokia wil naar eigen zeggen symbool staan voor de eindeloze mogelijkheden die je als artiest hebt - het bewijs van de kracht van authenticiteit die wordt toegejuicht door een alsmaar groeiende groep fans.

Foto's van Princess Nokia, Tkay Maidza

Foto Princess Nokia te Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni Foto Princess Nokia te Pukkelpop 2019 - zondag Foto Princess Nokia te Pukkelpop 2019 - zondag Foto Princess Nokia te Pukkelpop 2019 - zondag Foto Princess Nokia te Sziget 2022 - Maandag Foto Princess Nokia te Sziget 2022 - Maandag
 
Bekijk alle 14 foto's van Princess Nokia

Gerelateerd nieuws