Rammstein-tributeband Feuerengel kondigt 7 shows in Nederland aan

Feuerengel news_groot
Rammstein-tributeband Feuerengel kondigt 7 shows in Nederland aan
Door johnnyd op 19 november 2019 - 16:51 Je hebt coverbands en je hebt Feuerengel. Al meer dan twintig jaar trekt deze Rammstein-tributeband alles uit de kast om de beleving van een Rammstein-show zo dicht mogelijk te naderen. Volgend jaar speelt de band maar liefst zeven keer in Nederland.

Dat maakte Feuerengel zelf via een cryptische boodschap op hun social media-kanalen bekend. Na enig puzzelen met letters komen we uit op shows in Drachten, Alkmaar, Tilburg, Amstelveen, Amersfoort, Grijpskerke en Utrecht.

Feuerengel staat bekend om hun spectaculaire shows - inclusief het vuurwerk van hun voorbeelden - én om het feit dat Rammstein zelf de band ook goed vindt en ze al twee keer uitnodigde om te komen spelen tijdens een eigen feestje ter ere van het behalen van een platina album.

Dit zijn de speeldata van Feuerengel. Alle concerten gaan zaterdag 23 november om 10.00 uur in de voorverkoop.

17 april Iduna, Drachten
18 april Victorie, Alkmaar
25 april 013, Tilburg
1 mei P60, Amstelveen
2 mei Fluor, Amersfoort
9 mei Hrieps Festival, Grijpskerke
3 oktober TivoliVredenburg, UtrechtKing Krule

KING KRULE IN MAART 2020 NAAR NEDERLAND EN BELGIË King Krule komt in 2020 naar Nederland en België. Op dinsdag 3 maart zal...

Mother's finest

MOTHER'S FINEST VIERT 50-JARIG BESTAAN MET DRIE... Mother's Finest komt in het kader van hun 50-jarige jubileum-tournee voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.