Mother's Finest viert 50-jarig bestaan met drie shows in Nederland

Mother's Finest news_groot
Mother's Finest viert 50-jarig bestaan met drie shows in Nederland
Door larissapronk op 19 november 2019 - 12:11 Mother's Finest komt in het kader van hun 50-jarige jubileum-tournee voor drie shows naar Nederland. In mei 2020 zullen ze een optreden geven in Q-Factory in Amsterdam, Neushoorn in Leeuwarden en Burgerweeshuis in Deventer.

Mother's Finest is een Amerikaanse band die in 1970 is opgericht door Joyce Kennedy en Glenn Murdock. Hun muziekstijl wordt omgeschreven als een mix van rock, pop, funk en soul. In 1972 brachten ze hun eerste album 'Mother's Finest' uit. Ze zijn bekend van hun singles 'Fire', 'Don't Wanna Come Back', 'Baby Love' en 'Piece of the Rock'.

De band zal te zien zijn in Nederland op de volgende locaties:
01-05-2020 - Q-Factory, Amsterdam (tickets)
02-05-2020 - Neushoorn, Leeuwarden (tickets)
14-05-2020 - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)

Reguliere tickets gaan aanstaande zaterdag 23 november om 10:00 uur in de verkoop en kun je bestellen door te klikken op bovenstaande links. Ticketprijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop begint? Stel een ticketreminder in door te klikken op een van de concertzalen waar Mother's Finest te zien is: Q-Factory, Neushoorn en Burgerweeshuis.
feuerengel

RAMMSTEIN-TRIBUTEBAND FEUERENGEL KONDIGT 7 SHOWS IN...Je hebt coverbands en je hebt Feuerengel . Al meer dan twintig jaar trekt...

the streets

THE STREETS IN APRIL NAAR PARADISO, MAASSILO EN PAASPOP Mike Skinner alias The Streets komt in april voor drie shows naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.