...And You Will Know Us By The Trail Of Dead met jubileumshow naar Benelux

...And You Will Know Us By The Trail Of Dead
...And You Will Know Us By The Trail Of Dead met jubileumshow naar Benelux
Door Cartman91 op 18 november 2019 - 13:07 De Amerikaanse alternative rockband ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead bestaat komend jaar 25 jaar en brengt op 17 januari alweer hun tiende album (X: The Godless Void and Other Stories) uit. Dit is het eerst album in zes jaar tijd. Dat vraagt natuurlijk om een feestje, dat komt er geheid met een Europese tour. Deze tour brengt de band ook naar Nederland en België.

Op 26 februari komt de band eerst aan in Amsterdam voor een show in de Melkweg, een dag later is Doornroosje in Nijmegen aan de beurt. Weer een dag later (28 februari) steken ze de grens over naar onze zuiderburen, waar ze in de Brusselse Botanique een show geven.

Tickets zijn inmiddels al te verkrijgen. Een kaartje voor de Melkweg kost je 19,55 euro, in Doornroosje ben je 18,50 euro kwijt aan een toegangsbewijs en tot slot betaal je 18 euro voor een ticket in Botanique.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMainstage news

EERSTE SHOWS VOOR MAINSTAGE IN DEN BOSCH IN DE...Eerder konden wij al melden dat er een nieuw podium verrijst in Den Bosch,...

The academic

THE ACADEMIC NAAR BOTANIQUE EN PARADISO The Academic uit Ierland zal op 25 maart een concert geven in Botanique op 28...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.