Inhaler volgend jaar met tour langs Melkweg en Trix

review: Inhaler - 12/09 - Rotown Inhaler
Inhaler volgend jaar met tour langs Melkweg en Trix
Door myrthehuisman op 13 november 2019 - 11:19 De Ierse band Inhaler zal op 16 januari te zien zijn in Melkweg, op 3 maart staan het viertal in Trix.

Inhaler heeft nog niet heel veel muziek uitgebracht. Je kunt ze kennen van de nummers 'My Honest Face', 'It Won't Always Be Like This' en de meest recente single 'Ice Cream Sundae'. De muziek die de band maakt wordt vergeleken met die van Editors en de oude U2. Dit jaar stond de band al in drie uitverkochte zalen in Nederland, gaven ze optredens op Pukkelpop en Appelop. Ook stonden ze in het voorprogramma van Noel Gallagher. In januari is de band ook te zien tijdens Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor beide shows gaan op 15 november om 10:00 in de verkoop. Een kaartje kost je ongeveer €20.
Via deze link kan je een kaartje bemachtigen voor het concert in Melkweg. Wil je een kaartje kopen voor het concert in Trix? Dat kan via deze link.

Om er zeker van te zijn dat je de kaartverkoop niet mist kan je een reminder instellen. Je ontvangt dan een mailtje wanneer de kaartverkoop begint. Via deze link kan je een reminder instellen voor het concert in Melkweg Via deze link doe je dat voor de show in Trix.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLudovico Einaudi

LUDOVICO EINAUDI NAAR MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN Ludovico Einaudi komt naar Nederland. Op woensdag 25 maart 2020 zal hij een...

Chef'Special

CHEF'SPECIAL MET NIEUWE CLUBTOUR DOOR NEDERLAND... Chef'Special zal met een nieuwe clubtour langs drie poppodia in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.