Winnen: 2x2 kaarten voor Grandmaster Flash in Hedon

Grandmaster Flash
Winnen: 2x2 kaarten voor Grandmaster Flash in Hedon
Door sjoertb op 26 september 2019 - 13:17 Dé hiphop-legende Grandmaster Flash was één van de eerste die met kopieën van platen nieuwe nummers maakte door de drumsolo’s (breaks) aan elkaar te mixen. Ook in het scratchen was hij pionier.

‘The Message’ ging de hele wereld over in 1982. Het nummer is één van de eerste hiphopplaten met een sterke sociale boodschap. Er wordt over de moeilijkheden van het leven in de zwarte getto’s gerapt wordt. In 2007 werd Grandmaster Flash and the Furious Five de eerste hiphopgroep ooit die werd ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Op 28 november vindt het concert van Grandmaster Flash in Hedon plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Grandmaster Flash'.

Deze winactie loopt tot en met 2 oktober.
Bökkers

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEHIND THE MUSIC: HENDRIK...Op woensdag 9 oktober vindt Behind the Music plaats in Hedon. Op deze avond...

Sam Baker

AMERIKAANSE SINGER-SONGWRITER SAM BAKER NAAR... Sam Baker komt terug naar Nederland. De Amerikaanse zanger geeft zal te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.