Amerikaanse singer-songwriter Sam Baker naar Nederland voor drie shows

Sam Baker
Amerikaanse singer-songwriter Sam Baker naar Nederland voor drie shows
Door larissapronk op 26 september 2019 - 11:17 Sam Baker komt terug naar Nederland. De Amerikaanse zanger geeft zal te zien zijn op 16 januari, in Luxor Live in Arnhem, op 17 januari in Xinix in Nieuwendijk en op 22 januari in TivoliVredenburg.

Naast zingen speelt Sam Baker gitaar en mondharmonica. In 2005 brak hij door met zijn eerste album 'Mercy' uit. In 2017 bracht hij zijn laatste album 'Land of Doubt' uit. Dit album was compleet anders dan wat we van hem gewend zijn, maar was net zo succesvol.

Tourdata:
16-01-2020 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
17-01-2020 - Xinix, Nieuwendijk (tickets)
22-01-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets voor zijn show in Luxor Live kosten €17,50. Tickets voor zijn show in Xinix kosten ook €17,50. Tickets voor zijn show in TivoliVredenburg kosten €20,-. De kaarten van alle shows zijn al in verkoop en kan je bestellen via de bovenstaande links.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grandmaster Flash

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR GRANDMASTER FLASH IN HEDONDé hiphop-legende Grandmaster Flash was één van de eerste die met kopieën...

festivalinfonieuwlogo

GEZOCHT: ALBUM-RECENSENTEN VOOR FESTIVALINFO EN... Met een dertigtal enthousiaste recensenten schrijft ons veelzijdige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.