Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music: Hendrik Jan Bokkers

Bökkers
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music: Hendrik Jan Bokkers
Door sjoertb op 26 september 2019 - 13:35 Op woensdag 9 oktober vindt Behind the Music plaats in Hedon. Op deze avond is Hendrik Jan Bökkers uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen met Bökkers, Jovink en de Voederbietels en het Koele Koele festival.

Behind The Music wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Met interviewer Martin Kuiper – zelf geboren en getogen in Hengelo – wordt ingegaan op de hoogte- en dieptepunten uit de carrière van Hendrik Jan. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond. Er wordt afgesloten met een akoestische sessie.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Behind The Music met Hendrik Jan Bökkers!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Hendrik Jan Bökkers'.

Deze winactie loopt tot en met 2 november.Duncan Laurence

HET GROTE SONGFESTIVALFEEST IN ZIGGO DOME MET O.A....Duncan Laurence veroverde de eerste plek op het Eurovisie Songfestival en...

Grandmaster Flash

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR GRANDMASTER FLASH IN HEDON Dé hiphop-legende Grandmaster Flash was één van de eerste die met kopieën...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.