Winnen: 3x2 kaarten voor Jett Rebel in Q-Factory

review: Metropool Open Air met Jett Rebel - 08/07 - Openluchttheater Hertme Jett Rebel
Winnen: 3x2 kaarten voor Jett Rebel in Q-Factory
Door myrthehuisman op 25 september 2019 - 14:02 Jett Rebel speelt zijn voorlopig laatste clubconcert in de Q-Facory, Amsterdam op zaterdag 28 september. Voor volgend jaar staan er tot nu toe alleen nog maar theaterconcerten in zijn tourlijst. Met deze voorlopig laatste clubshow, viert de Q-Factory haar 5-jarig bestaan. Het belooft dus een bijzondere avond te worden. Wij mogen een aantal kaarten weggeven!

Jelte Steven Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel is sinds 2012 actief als artiest. Naast artiest is hij ook nog componist, producer en speelt hij meerdere instrumenten. In 2013 verscheen zijn eerste EP. Inmiddels heeft hij drie ep's en zeven albums uitgebracht. Het meest recente is de EP '¥eah ¥eah ¥eah No'. De muziek die Jett Rebel maakt is voornamelijk pop en rock. De muzikant wordt gezien als een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld.

Q-factory viert hun vijfjarig bestaan met een reeks concerten waaronder die van Jett Rebel, een open dag en een foto-expositie.

Wil je 28 september bij het concert van Jett Rebel in Q-factory aanwezig zijn? Dat Kan! Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je alleen maar aan te geven dat je naar het concert wilt gaan.
Dit kan je doen aan de rechterkant van de concertpagina. Hiervoor heb je wel een Agendainfo account nodig.
Als je dat nog niet hebt gedaan kan je dat hier doen. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, adres en een link naar je Agendainfo account naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp Jett Rebel.

De winactie loopt tot en met 27 september.Lesoir

LESOIR IN 2020 OP TOUR DOOR NEDERLAND Lesoir gaat op tour. De band zal in 2020 te zien zijn op verschillende...

Kings Of Leon - Lollapalooza Berlin (zondag) news

IN THE PICTURE: LOLLAPALOOZA BERLIN (ZONDAG), WILL... Afgelopen week waren er weer wat festivals en zeker genoeg concerten waar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.