In the picture: Lollapalooza Berlin (zondag), Will And The People, Young The Giant en meer

Kings Of Leon - Lollapalooza Berlin (zondag) news_groot
In the picture: Lollapalooza Berlin (zondag), Will And The People, Young The Giant en meer
Door Cartman91 op 25 september 2019 - 13:46 Afgelopen week waren er weer wat festivals en zeker genoeg concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie plaatjes te maken met hun foto apparatuur. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Lollapalooza Berlin (zondag), Will And The People, Young The Giant, Earthgang en The Japanese House.


Lollapalooza Berlin (zondag)

Kings Of Leon (foto: Linde Dorenbos)


De zaterdag van Lollapalooza Berlin hadden we al behandeld, maar nu is ook de zondag aan de beurt. Op deze dag stonden onder meer 6lack, Rita Ora, Martin Garrix, Khalid, Hozier en Kings Of Leon op het programma. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Lollapalooza Berlin.


Will And the People (Q-Factory)

Will And The People (foto: Filip Heidinga)


Podium Q-Factory mocht vijf kaarsjes uitblazen, om dit feestje te vieren nodigden ze een aantal bands uit om op te treden. Op het programma stonden, naast Will And The People ook Kita Menari, Soap en Jack And The Weatherman. Voor het volledige verslag van Will And The People tijdens het verjaardagsfeestje van Q-Factory neem je hier een kijkje.


Young The Giant (Paradiso)

Young The Giant (foto: Josefiene Degenaar)


Op 21 september stond Young The Giant in Paradiso. Bekend van hun My Body-hit stond de band voor het eerst sinds 2014 weer eens in Amsterdam op het podium. Toen was de Melkweg aan de beurt, dit keer Paradiso. Bekijk ook het complete verslag van de show.


Earthgang (Melkweg)

Earthgang (foto: Larissa Pronk)


Rapduo Earthgang stond vorige week in de Max zaal van de Melkweg. In februari waren ze voor het laatst in Amsterdam, toen in Paradiso Noord. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Earthgang in de Melkweg.


The Japanese House (Paradiso Noord)

The Japanese House (foto: Irwan Notosoetarso)


Amber Bain, oftewel The Japanese House stond al eens in het voorprogramma van The 1975 en afgelopen jaar stond ze op festivals als Reading / Leeds, Grasnapolsky en Latitude. Afgelopen week was de pas 23-jarige echter in Paradiso Noord te bewonderen Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden.


Afgelopen week waren we verder nog bij het concert van Algiers, samen met Spiral Stairs, Stars en The Blinders in Paradiso.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Jett Rebel

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR JETT REBEL IN Q-FACTORYJett Rebel speelt zijn voorlopig laatste clubconcert in de Q-Facory,...

Hedon

DAVE BUDHA MET DEBUUTALBUM OP TOUR IN DECEMBER De Nederlandse rapper Dave Budha bracht op 6 september zijn debuutalbum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.