Zucchero in 2020 naar Ziggo Dome

review: Marco Borsato / Zucchero - 17/10 - Ziggo Dome Zucchero
Zucchero in 2020 naar Ziggo Dome
Door op Op zondag 29 november 2020 komt Zucchero naar Ziggo Dome in Amsterdam! Het concert staat in het teken van zijn nieuwe album ‘D.O.C’ dat op 8 november uitkomt.

Adelmo Fornaciari Cavaliere di Gran Croce OMRI, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Zucchero is een Italiaanse zanger, tekstschrijver, componist en producer. Hij is een van de grootste artiesten uit Italië. Hij is bekend van zijn singles ‘Senza una Donna (Without a woman)’ en ‘Wonderful World’. De zanger heeft inmiddels al meer dan 50 miljoen albums wereldwijd verkocht.

Tickets voor Zucchero zijn show in Amsterdam worden verkocht vanaf €43,68. De kaarten voor deze show gaan vrijdag 11 oktober 2019 om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Zucchero in de Ziggo Dome koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Zucchero in Ziggo Dome begint.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Zucchero in Ziggo Dome
Tickets Zucchero
KIES TICKET
zo 29 nov
Zucchero - Sugar Fornaciari
Ziggo Dome, Amsterdam
zo 29 nov
Zucchero - Sugar Fornaciari | Platinum Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
Cage The Elephant

CAGE THE ELEPHANT KONDIGT SHOWS IN 013 EN...De Amerikaanse band Cage The Elephant heeft hun nieuwe tour aangekondigd....

gretchen peters

GRETCHEN PETERS VOOR VIJF SHOWS NAAR NEDERLAND Gretchen Peters komt in mei voor vijf shows terug naar Nederland. Ze gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.