Cage The Elephant kondigt shows in 013 en Tivolivredenburg aan

Cage The Elephant
Cage The Elephant kondigt shows in 013 en Tivolivredenburg aan
Door myrthehuisman op 23 september 2019 - 10:46 De Amerikaanse band Cage The Elephant heeft hun nieuwe tour aangekondigd. De rockband zal op 1 maart 2020 een show geven in Tivolivredenburg in Utrecht en op 2 maart een show in de 013 in Tilburg.

Cage The Elephant brak in 2007 door met het nummer 'Free love'. De indierock die de band produceert viel goed in de smaak want ook de volgende single werd een grote hit. Voor het album 'Tell Me I'm Pretty' kregen ze in 2015 een grammy. Hun vijfde studioalbum 'Social Clues' dat vorig jaar uit is gekomen bevat elektronisch getinte nummers. Afgelopen juni gaf de band nog een optreden op Pinkpop.

De kaartjes voor beide shows op 1 & 2 maart gaan 27 september om 10:30 in de voorverkoop. Voor een kaartje ben je ongeveer €34 kwijt. Kaartjes voor het concert in Tivolivredenburg vindt je hier. Ga je liever naar de show in 013? Die kaartjes kan je hier vinden.

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Klik hier om een reminder in te stellen voor de show in Tivolivredenburg, en klik hier om een reminder te ontvangen als verkoop voor de show in 013 begint.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Halsey

HALSEY NAAR ZIGGO DOME EN LOTTO ARENA Halsey brengt haar Manic World Tour ook naar Nederland en België! De...

Zucchero

ZUCCHERO IN 2020 NAAR ZIGGO DOME Op zondag 29 november 2020 komt Zucchero naar Ziggo Dome in Amsterdam! Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.