Danny Vera in 2020 naar AFAS Live

Danny Vera
Danny Vera in 2020 naar AFAS Live
Door op Danny Vera maakte gisterenavond bekend dat hij in 2020 voor een concert naar de AFAS Live komt. Dit wordt zijn grootste show tot nu toe.

Danny Vera heeft inmiddels al tien Americana albums en EP's uitgebracht. Zijn laatste album 'Pressure Makes Diamonds' is zijn meest succesvolle tot nu toe. Zijn hitsingle 'Roller Coaster' staat al meer dan 20 weken in de hitlijsten. Naast zijn optreden in april 2020, is is Danny Vera vanaf november ook nog in een aantal theaters en poppodia te zien. Hier vind je de complete Danny Vera concertagenda.

Het concert vindt plaats op vrijdag 24 april 2020 in de AFAS Live te Amsterdam. Kaarten kosten €35,- en gaan in de verkoop op vrijdag 20 september om 11:00. Kaarten voor het concert van Danny Vera koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.
Bestel tickets Danny Vera in AFAS Live
Tickets Danny Vera
vr 24 apr
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,50
Whitney Houston

HOLOGRAMSHOW WHITNEY HOUSTON NAAR AFAS LIVE, BOZAR...De hologramshow van Whitney Houston komt ook naar Nederland en België! Op...

Fred van Leer

FRED VAN LEER VIERT ZIJN VERJAARDAG VOLGEND JAAR IN... Vandaag is bekend gemaakt dat Fred van Leer zijn verjaardag groots gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.