Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen langs Groningen en Antwerpen met Hella Mega Tour

Hella Mega Tour
Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen langs Groningen en Antwerpen met Hella Mega Tour
Door johnnyd op 10 september 2019 - 16:21 Green Day, Weezer en Fall Out Boy spelen op 14 juni in het Stadspark van Groningen. Tickets gaan 20 september om 10:00 uur in de voorverkoop! Via deze link koop je tickets voor Green Day in het Groninger Stadspark. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in. Tickets kosten tussen de 66 en 88 euro.

Op 17 juni staat deze tour van Green Day, Fall Out Boy en Weezer in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets koop je hier en een ticketreminder voor dit concert instellen kan hier. Tickets voor dit concert in het Sportpaleis kosten tussen de 50,90 en 66,58 euro.

THE HELLA MEGA TOUR Europe & UK Dates:
13 juni PARIS, FRANCE La Defense Arena
14 juni GRONINGEN, NETHERLANDS Stadspark
17 juni ANTWERP, BELGIUM Sportpaleis
21 juni VIENNA, AUSTRIA Ernst Happel Stadium
24 juni GLASGOW, SCOTLAND Bellahouston Park
26 juni LONDON, ENGLAND London Stadium
27 juni HUDDERSFIELD, ENGLAND The John Smith’s Stadium
29 juni DUBLIN, IRELAND RDS Arena

Ter ere van deze aankondiging brengen alle drie de artiesten vandaag ook elk een nieuwe single uit. Deze singles zijn op hun beurt weer voorproefjes van gloednieuwe albums die er aan komen. Alle drie de singles zijn nu beschikbaar en de respectievelijke albums kunnen vanaf nu worden ge-pre-ordered.De geruchten over de aankondiging van de ze tour deden op internet al een paar dagen de ronde. In aanloop naar de aankondiging van dit concert schreven we dit:
Onder de naam The Hella Mega Tour slaan Green Day, Fall Out Boy en Weezer de handen ineen. Green Day zal headlinen en brengt op 17 januari 2020 het gloednieuwe album 'Father Of All Motherfuckers' uit. Op de Italiaanse versie van Amazon is het album al te pre-orderen. Om 18.00 zullen op de Youtube-kanalen van de drie bands meer details bekend worden gemaakt.

De afgelopen week voedden diverse bandleden zelf de geruchtenmachine omtrent een op handen zijnde tournee. Zo tagde Green Day-frontman Billie Joe Armstrong Fall Out Boy's Pete Wentz en Rivers Cuomo van Weezer in een Instagrampost met de tekst 'hella mega'. Daarop ontdekten fans de nog versleutelde website hellamegatour.com, met een gifje van Rainn Wilson uit The Office erop. Enkele fans kregen t-shirts thuisgestuurd met twee van de drie bands erop. De websites van Green Day, Weezer en Fall Out Boy hebben net dezelfde voorkant gekregen.

Het ziet ernaar uit dat Nederland in ieder geval niet wordt overgeslagen op deze tour van de bands. Als je naar https://www.mojo.nl/greenday/ surft, dan wordt je geredirect naar https://www.mojo.nl/concerten/hella-mega-tour/. Het ziet er naar uit dat de gehele tournee om 18:00 uur officieel wordt aangekondigd.Om 18:00 gaat deze video op Youtube in premiere. Ongetwijfeld met de aankondiging van de tour.


Sportpaleis in Antwerpen laat weten om 18:00 uur groot nieuws bekend te maken. Hele dikke kans dat het om het concert van Green Day, Weezer en Fall Out Boy gaat.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Green Day / Fall Out Boy / Weezer in Stadspark Groningen
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 14 jun
Fall Out Boy / Green Day / Weezer
Stadspark Groningen, Groningen
€ 66,06 - 88,48
wo 17 jun
Fall Out Boy / Green Day / Weezer
Sportpaleis, Antwerpen
€ 50,90 - 66,58
tindersticks

TINDERSTICKS MET EUROPESE TOUR LANGS NEDERLAND EN...De Engelse band Tindersticks kondigt vandaag aan dat ze in 2020 voor...

The Maine

THE MAINE VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Amerikaanse poppunk band The Maine komt voor voor twee shows terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.