Europese tournee Fall Out Boy in oktober langs Amsterdam en Brussel

Fall Out Boy
Europese tournee Fall Out Boy in oktober langs Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 09 februari 2023 - 09:31 Na de spectaculaire start van hun Amerikaanse tournee, waarbij de band de grootste arena's maar ook twee nachten in het BMO Stadium in Los Angeles zal spelen, kondigt Fall Out Boy ook het Europese luik van hun So Much For (Tour) Dust tournee aan. De band speelt komend najaar veertien shows in Europa en ook Nederland en België staan op de agenda! Fall Out Boy geeft op dinsdag 24 oktober in de Afas Live te Amsterdam en komt op woensdag 25 oktober ook naar Vorst Nationaal te Brussel!

Tourtitel 'So Much For (Tour) Dust' refereert aan het aankomende achtste studioalbum van Fall Out Boy: 'So Much (For) Stardust'. Voor dit album tekende de band bij platenmaatschappij Fueled By Ramen, dat ook debuutplaat 'Take This To Your Grave' uitbracht. Waar de band de afgelopen jaren experimenteerde met electropop, voeren op de nieuwste singles 'Love From The Other Side' en 'Heartbreak Feels So Good' gitaren als vanouds de boventoon.

In de zomer van 2022 tourde Fall Out Boy nog met Green Day en Weezer door Europa onder de noemer 'Hella Mega Tour', waarbij de drie acts ook te zien waren met een grote openluchtshow in het Stadspark Groningen. Deze keer is Fall Out Boy natuurlijk headliner van de tournee. Support acts zijn PVRIS en nothing,nowhere.

De voglende concerten staan nu in de planning:
24-10-2023 - Fall Out Boy - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
25-10-2023 - Fall Out Boy - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Tickets voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 februari. In de Afas Live hebben tickets een vanaf-prijs gekregen van 57,12 euro. In Brussel ben je iets voorderliger uit met een ticketprijs van 41,32 euro. Hier koop je tickets voor Fall Out Boy in de Afas Live. Hier kan je terecht voor het concert in Brussel.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tove Lo

TOVE LO IN JUNI MET DIRT FEMME TOUR NAAR BRUSSELDe Zweedse zangeres Tove Lo heeft bekendgemaakt om op maandag 19 juni een...

The Melvins

AMERIKAANSE ROCKGROEP THE MELVINS NAAR NEDERLAND EN... De rockband The Melvins komt naar de lage landen. In juni staan er vier...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.