Winnen: 2x2 kaarten voor Bowling feestje van Patronaat met o.a. Dead Elvis

Dead Elvis
Winnen: 2x2 kaarten voor Bowling feestje van Patronaat met o.a. Dead Elvis
Door sjoertb op 05 september 2019 - 12:34 Het Haarlemse poppodium Patronaat geeft samen met Bison Bowling een feestje waar je kan genieten van muziek en een goed potje bowling. Er vinden namelijk live optredens plaats van onder meer The Jackets, E.T. Explore Me en Dead Elvis & His One Man Grave en er wordt gestreden voor de Patronaat Bowling Cup!

In Bison Bowling zijn er 18 bowling banen en treden de artiesten op speciaal gebouwde podia op de gekste plekken in het gebouw. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Patronaat Bowling Club!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Patronaat Bowling Club'.

Deze winactie loopt tot en met 11 september.Green Lizard 1

BACK TO THE NINETIES MET DE NIEUWE TOUR VAN RUDEBOY...Na een aantal succesvolle club en festival tours in Nederland, wordt de...

Ernst Jansz

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PLUG IN MET ERNST JANSZ... Op donderdag 19 september vindt Plug In plaats in 013. Op deze avond is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.