De hond of kat mee naar een festival - tips!

Best Kept Secret Festival sfeer 2017 natuur Beekse Bergen Hilvarenbeek
De hond of kat mee naar een festival - tips!
Door op Hond en kat trainen voor de festivals
De hond en de kat. Dit zijn de twee meest voorkomende huisdieren in ons land. Je zou zeggen dat dat betekent dat deze twee diersoorten altijd perfect met elkaar kunnen samenleven. En hoewel dat inderdaad vaak het geval is, komt het regelmatig voor dat de twee gezinsleden elkaar het leven aardig zuur maken. Speciaal voor mensen die zulke huisdieren hebben zijn er daarom puppy cursussen ontwikkeld. Deze trainingen bevorderen de samenwerking tussen kat en hond. Mocht je overwegen om een dergelijke cursus te volgen, dan volgen er hier een paar tips die je kunt gebruiken.

Deze zomer vindt het allerleukste festival óóit plaats: het hondenfestival. En daar wil je echt naartoe met jouw hond om samen een feestje te bouwen. En naast jullie zijn er honderden andere hondenliefhebbers en hun doggies te vinden. Naast honden zijn ook katten welkom. Wellicht voor het festival nog wel even een kattenverzekering bekijken voordat ze iets overkomen tijdens het festival. Katten zijn minder voorspelbaar dan honden en zullen in hun gedrag eerder schade maken dan hun tegenpartij.

Je kunt er van alles doen
Op het festival zijn tientallen verschillende activiteiten georganiseerd waar je samen met jouw hond aan mee kan doen. Zo kun je verschillende hondentrainingen volgen, je hond laten meedoen aan ‘hondenduiken’ (ja, die sport bestaat dus echt haha) of naar een seminar gaan van Noel Fitzpatrik, bekend van het programma Supervet. Hoe leuk is dat?!

Er zijn drie honden festivals
Het festival vindt deze zomer drie keer plaats in verschillende steden: 16 en 17 juni in Cheshire, 23 en 24 juni in Bristol en 7 en 8 juli in Hertfordshire. Je zult dus een klein ritje moeten maken naar Engeland maar daar maak je samen met jouw furry friend een super leuke roadtrip van.

Het hele programma en alle info over de tickets kun je vinden op de website van DogFest.big thief

BIG THIEF NAAR PARADISO IN MAART Big Thief stond in juni nog op Best Kept Secret en speelt in augustus op...

Morcheeba

MORCHEEBA NAAR TIVOLIVREDENBURG EN LA MADELEINE IN... Aankomende zondag treedt Morcheeba op in het Amsterdamse Bostheater....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.