Erykah Badu naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

Erykah Badu
Erykah Badu naar 013 voor exclusieve Nederlandse show
Door RobZ op 31 mei 2019 - 14:56 Op maandag 12 augustus geeft de ‘High Priestess of Neo-Soul’ Erykah Badu een concert in 013, Tilburg.

Toen Erykah Badu in 1997 haar debuut album ‘Baduizm’ uitbracht gaf ze ook direct het startschot voor een complete nieuwe muzikale beweging. Haar unieke sound, waarbij ze soulmuziek vermengde met lome hiphop beats, werd al snel betiteld als neo-soul. Datzelfde jaar liet ze gelijk zien dat ze ook live haar mannetje kon staan met het album ‘Live’ dat haar in Nederland een flinke hit opleverde met ‘Tyrone’. Voor het laatst was Erykah Badu in Nederland te zien op het North Sea Jazz festival van 2017. Deze zomer doet ze ook een paar festivals waaronder Primavera Sound en Flow Festival.

Tickets voor het concert van Erykah Badu zijn sinds vanochtend te koop via deze link. Een kaart kost je 71,40 euro (inclusief servicekosten).


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pip Blom

PIP BLOM MET DEBUUTALBUM OP EUROPESE TOUR OOK LANGS...Het gaat goed met de jonge Amsterdamse Pip Blom . Het langverwachte...

mikanews

MIKA HEEFT NIEUWE SINGLE EN DOET CLUBSHOWS IN... Mika is terug met een nieuwe single getiteld 'Ice Cream'. Het is een voorbode...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.