Pip Blom met debuutalbum op Europese tour ook langs Nederlandse festivals en podia

Pip Blom
Pip Blom met debuutalbum op Europese tour ook langs Nederlandse festivals en podia
Door Cartman91 op 03 juni 2019 - 12:39 Het gaat goed met de jonge Amsterdamse Pip Blom. Het langverwachte debuutalbum Boat is inmiddels uitgebracht en daar komt een Europese tour bij. Tijdens deze tour staat de band onder andere op festivals als Reading / Leeds, Glastonbury en Lollapalooza (Berlijn), maar zijn ze Nederland en België niet vergeten.

Op 15 juni staan ze eerst op het Transformer Festival te Maastricht, waarna ze op 18 juni op Oerol spelen. De maand juni eindigt in Nederland met Loose Ends op de 23e.

In juli doen ze onder meer de festivals NOS Alive in Portugal en Mad Cool in Madrid aan. In augustus is het dubbelfestival Reading / Leeds aan de beurt, waarna ze in september nog naar Zomerpop komen voordat de clubtour in Nederland van start gaat. Deze ziet er als volgt uit:

12/9 - Hedon, Zwolle (tickets)
13/9 - Merleyn, Nijmegen (tickets)
14/9 - Vera, Groningen
19/9 - Sexyland, Amsterdam
20/9 - Hall of Fame, Tilburg (tickets)
21/9 - Bibelot, Dordrecht
26/9 - Nieuwe Nor, Heerlen
27/9 - Paard, Den Haag (tickets)
28/9 - Metropool, Hengelo (tickets)
4/10 - Botanique, Brussel

In oktober vervolgt de clubtour zich in de rest van Europa waarna de tour in november op Iceland Airwaves afgesloten wordt.

Tickets voor de shows zijn al te verkrijgen. Een kaartje kost je ongeveer 13 á 18 euro, afhankelijk van welk optreden je wil bezoeken.

Cacaofabriek news

GOTHIC ROCK PIONIERS FIELDS OF NEPHILIM EXCLUSIEF...Samen met bands als Sisters of Mercy en The Mission wordt Fields Of Nephilim...

013tilburgklein

ERYKAH BADU NAAR 013 VOOR EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOW Op maandag 12 augustus geeft de ‘High Priestess of Neo-Soul’ Erykah Badu een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.