Metallica doneert geld aan een kindervoedselbank in Gelderland

Metallica
Metallica doneert geld aan een kindervoedselbank in Gelderland
Door op Omroep Gelderland heeft mooi nieuws over Metallica. De band geeft op 11 juni in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

In ieder land waar Metallica optreedt, geeft de band een deel van de opbrengst aan goede doelen. Hiervoor heeft Metallica een foundation opgericht. De goede doelen zijn bijvoorbeeld scholen en voedselbanken. Het Nederlandse goede doel waar Metallica aan doneert is de kindervoedselbank in Dodewaard (Gelderland) geworden. Deze stichting voorziet kinderen uit arme gezinnen van nieuwe kleding, schoenen en cadeautjes. Ook voorziet de kindervoedselbank basisschoolkinderen van verjaardagspakketten, zodat zij klasgenootjes kunnen trakteren of een feestje kunnen geven als ze jarig zijn.

Vertegenwoordigers van de kindervoedselbank mogen naar het concert in de Amsterdam Arena komen en krijgen van de bandleden zelf een cheque uitgereikt. Het is nog niet bekend hoe hoog het bedrag is dat de Metallica Foundation doneert.

Er zijn overigens nog wat tickets beschikbaar voor het concert van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Via deze link zorg je dat je bij het concert van Metallica in Amsterdam bent. Het gaat om plaatsen op de tribunes. Staanplaatsen zijn volledig uitverkocht.Spot (Oosterpoort) news

DRIE KEER OOSTERPOORT VOOR DOUWE BOBAl vanaf het eerste optreden in de Oosterpoort was Douwe Bob op slag...

Sean Paul news2

SEAN PAUL NAAR TIVOLIVREDENBURG EN OOSTERPOORT De Jamaicaanse rapper Sean Paul gaat inmiddels al 15 jaar mee in de...

REACTIES

geen avatar
vr 24 mei 2019 23:42

eatsleeprave.. Dit vind mag ik aannemen iedereen heel erg goed. Klasse.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.