Markus Schulz tijdens Amsterdam Dance Event naar de Melkweg

Markus Schulz
Markus Schulz tijdens Amsterdam Dance Event naar de Melkweg
Door op Markus Schulz komt in oktober voor het vierde jaar op rij met zijn Open To Close live set naar Amsterdam Dance Event.

Schulz is in Duitsland geboren, maar woont in Miami. Hij wordt gezien als een van de hardst werkende DJ's in de dance industrie. Bekende hits zijn onder andere 'Love Rain Down' en 'Not The Same'. Markus heeft veek samenwerkingen gedaan met grote namen als Armin Van Buuren.

Op vrijdag 18 oktober staat Markus in de Melkweg Rabozaal. Tickets kosten €27,60 en zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets voor het optreden van Markus Schulz koop je via deze link.

Amsterdam Dance Event is 's Werelds meest toonaangevende evenement voor elektronische muziek en strijkt neer in Amsterdam. In totaal spelen er meer dan 2.500 artiesten vanuit de hele wereld op 150+ verschillende plekken.

Koninklijk Circus

EXTRA CONCERT JAMES BLAKE IN KONINKLIJK CIRCUSGoed nieuws voor de Belgische James Blake fans, zojuist is er namelijk een...

Merleyn news

WALTZBURG IN HET NAJAAR MET DEBUUTALBUM OP CLUBTOUR... Onlangs bracht de Nijmeegse indieband Waltzburg het nummer Gotor uit en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.