Volbeat met Rewind, Replay, Rebound World Tour richting Nederland en België

review: Volbeat - 25/06 - TivoliVredenburg Volbeat
Volbeat met Rewind, Replay, Rebound World Tour richting Nederland en België
Door brittcrooswijk op 15 mei 2019 - 16:16 De Deense hardrockband Volbeat komt in november met de 'Rewind, Replay, Rebound World Tour' voor een concert naar Nederland en België. Deze tour verwijst naar het gelijknamige album dat de band op 2 augustus 2019 uitbrengt.

Volbeat ontstond in 2001 in Kopenhagen. Sindsdien hebben ze hun weg naar de top van de hardrockscene gevochten met veel intensieve tours. Ze hebben in totaal 6 studioalbums af en hun laatste album 'Seal The Deal & Let's Boogie' debuteerde op nummer 1 in maar liefst zeven landen.

De verkoop van de concerten start op vrijdag 24 mei om 10:00. Een ticket kost je in Nederland €56,- en in België €49,78.

Overzicht tourdata:
19-11-2019 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
21-11-2019 - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in Nederland en hier voor het concert in België.
NDSM werf

RICHIE HAWTIN & MODESELEKTOR IN OKTOBER NAAR NDSM-LOODSDe twee grote acts Richie Hawtin en Modeselektor uit de dance scene staan...

Metropolis Festival news

ZES NIEUWE NAMEN BEKEND VOOR METROPOLIS FESTIVAL... Metropolis maakt vandaag zes nieuwe namen bekend voor het festival. Eerder...

REACTIES

Avatar vivalosramones
vr 17 mei 2019 23:44

vivalosramones Met Baroness en Danko Jones in het voorprogramma!
Indien je het nieuwe album voor zondag 19 mei koopt op de website van Volbeat krijg je een code om al op 21 mei in pre-sale kaarten te kunnen kopen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.