Richie Hawtin & Modeselektor in oktober naar NDSM-loods

richie hawtin
Richie Hawtin & Modeselektor in oktober naar NDSM-loods
Door brittcrooswijk op 16 mei 2019 - 12:55 De twee grote acts Richie Hawtin en Modeselektor uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods.

Richie Hawtin staat bekend om de manier waarop hij muziek, technologie en live peformance met elkaar verbindt. Hij keert terug naar Amsterdam met zijn audiovisuele show 'CLOSE'. Voorafgaand aan Richie Hawtin’s set treedt Modeselektor op. Modeselektor is een Berlijns duo met flamboyante DJ sets en samensmelting van genres. Hiermee hebben ze een grote bijdrage geleverd aan de elektronische muziekscene sinds het begin van de 00's.

Op woensdag 16 oktober staan ze ieder met een eigen optreden in de NDSM-loods. De verkoop start op maandag 20 mei om 10:00. Tickets zijn verkrijbaar vanaf €42,-. Tickets koop je hier .

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier. in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Typhoon

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PLUG IN MET TYPHOONOp 24 mei vindt in het Tilburgse poppodium 013 een nieuwe editie van Plug In...

volbeatnews.jpg1

VOLBEAT MET REWIND, REPLAY, REBOUND WORLD TOUR... De Deense hardrockband Volbeat komt in november met de 'Rewind, Replay,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.