Winnen: 2x2 kaarten voor Exit Eden in Corneel

Exit Eden
Winnen: 2x2 kaarten voor Exit Eden in Corneel
Door op Exit Eden is een nieuwe internationale supergroep die bestaat uit de vier zangeressen Amanda Somerville (o.a. Alice Cooper, Epica), de Braziliaanse Marina La Torraca (Phantom Elite), de Franse Clémentine Delauney (Visions of Atlantis, Serenity) en de Duits-Amerikaanse Anna Brunner.

Voor fans van bovenstaande bands en Within Temptation, Nightwish of Delain zal de symfonische metal van de supergroep goed in de oren klinken.

Op 10 mei geeft Exit Eden een exclusief optreden in Corneel. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Exit Eden'.

Deze winactie loopt tot en met 1 mei.

Dianne Reeves

VIJFVOUDIG GRAMMY AWARD-WINNARES DIANNE REEVES GEEFT...Op woensdag 8 mei geeft Dianne Reeves een concert in Amsterdam. Reeves is...

Blackwave.

BLACKWAVE IN DE ANCIENNE BELGIQUE Het Antwerpse Hiphopduo Blackwave. staat op 3 december 2019 in de Ancienne...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.