Extra late night concert voor Lost Frequencies in de Melkweg

Lost Frequencies
Extra late night concert voor Lost Frequencies in de Melkweg
Door op Vanwege het grote succes van het eerder aangekondigde concert van Lost Frequencies in de Melkweg, wordt er een extra late night show gegeven. Deze show zal later op de avond van het eerste concert plaatsvinden.

Lost Frequencies brak wereldwijd door met 'Are You With Me'. onlangs verscheen zijn nieuwe single ‘Recognise’, een samenwerking met Ierse zanger Flynn. De tour van Lost requencies reist door de Verenigde Staten en Europa. Zo gaat hij ook naar onder andere Los Angeles, New York, Milaan en Parijs.

Het concert vindt plaats op 1 november 2019. De aanvangstijd is 23:30. De kaartverkoop voor de extra show start woensdag 17 april om 10:00. Een ticket kost je €23,-. Tickets voor het late night concert van Lost Frequencies koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.

Bestel tickets Lost Frequencies in Melkweg
Tickets Lost Frequencies
vr 01 nov
Melkweg, Amsterdam
The Gathering news

THE GATHERING MET 30 YEAR ANNIVERSARY TOUR DOOR... The Gathering bestaat dertig jaar en dit viert de band met een tour door...

FeestDJRuud

FEESTDJRUUD KEERT TERUG VOOR GROTE LIVE SHOWS OP... FeestDJRuud keert dit jaar terug voor drie grote live shows onder de naam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.