FeestDJRuud keert terug voor grote live shows op festivals en in Paradiso

FeestDJRuud
FeestDJRuud keert terug voor grote live shows op festivals en in Paradiso
Door xingan op 16 april 2019 - 11:46 FeestDJRuud keert dit jaar terug voor drie grote live shows onder de naam "Lonely at the tap". Hiermee doet hij WiSH Outdoor en Solar Weekend Festival aan. FeestDJRuud sluit af met een eigen programma in de grote zaal van Paradiso.

Ruud Geurts groeide op in Belfeld. Op zijn 14e begon hij samen met zijn oudere broer plaatjes te draaien. Vanaf zijn 16e deed hij dat op schoolfeestjes en daarna vanaf zijn 18e in cafés in Breda. Daarna volgde hij de hbo-opleiding Leisure Management aan de NHTV. Zijn artiestennaam was aanvankelijk NudyRudy, later maakten zijn vrienden er FeestDJRuud van. 2,5 jaar geleden nam FeestDJRuud afscheid, maar nu is hij dus weer terug!

FeestDJRuud staat bekend om zijn live shows met een verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, salto's, flügels, polonaises en confettikanonnen. In vijf jaar tijd deed hij meer dan 1.000 shows op alle grote dance en popfestivals, buitenlandse tours langs de Europese en Caribische stranden. FeestDJRuud heeft drie gouden en één platinum plaat in ontvangst mogen nemen voor hits als ‘Gas Op Die Lollie’ en Weekend’ (feat. Dirtcaps en Sjaak).

De voorverkoop voor het optreden in Paradiso start op zaterdag 20 april. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via deze link. Een ticket kost 36 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Melkweg nieuwe logo

EXTRA LATE NIGHT CONCERT VOOR LOST FREQUENCIES IN DE...Vanwege het grote succes van het eerder aangekondigde concert van Lost...

TivoliVredenburg

GOLDEN EARRING OOK LANGS TIVOLIVREDENBURG Golden Earring had eerder al bekendgemaakt dat ze in november weer door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.