Dean Lewis naar TivoliVredenburg en Effenaar

Dean Lewis
Dean Lewis naar TivoliVredenburg en Effenaar
Door op De Australische singer-songwriter Dean Lewis komt in juni voor optredens langs in Utrecht en Eindhoven.

In 2016 brak Dean Lewis door met zijn debuutsingle 'Waves'. Deze scoorde wereldwijd en in zijn thuisland zelfs vijf keer platina. De single werd gebruikt in onder andere de serie Suits en Riverdale. Zijn hit 'Be Alright' is inmiddels al bijna een half miljard keer gestreamd. Dean heeft net zijn nieuwe album 'A Place We Knew' uitgebracht en het ziet er naar uit dat deze weer nieuwe records gaat breken.

Nu komt hij weer naar Nederland voor twee shows. Op 19 juni staat hij in de Effenaar en op 23 juni in TivoliVredenburg. De tickets gaan in de verkoop vanaf 12 april om 10:00. Een ticket in de Effenaar kost je €27,50 en in TivoliVredenburg €28,35.

Overzicht data:
19-06-2019 - Effenaar, Eindhoven (tickets)
23-06-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een reminder in voor de show in de Effenaar en stel hier een reminder in voor de show in TivoliVredenburg.

Son Mieux

SON MIEUX MET TOUR LANGS 10 PODIA O.A DOORNROOSJE,...De Nederlandse band Son Mieux gaat voor het eerst op tour. De band gaat...

Concert sfeer

THE VOICE-WINNAAR DENNIS VAN AARSSEN KOMT MET EERSTE... Tijdens de negende editie van het populaire tv-programma The Voice of Holland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.