Concert Lenny Kravitz uitgesteld

Door Knoedel op 12 februari 2008 - 12:40 Het concert dat Lenny Kravitz op 22 februari zou geven in de Ancienne Belgique is uitgesteld.

Dit komt door een ziekte waar Kravitz al vanaf mid-januari last van heeft. De zanger heeft last van luchtwegeninfecties. Daar kwam ook nog een flinke griep bij, waardoor de infectie een bronchitis werd.

Door dit alles is hij genoodzaakt om zijn trip naar Europa uit te stellen. De promotournee, naar aanleiding van de release van zijn nieuwste album 'It's Time For A Love Resolution' zou volgende week starten en doorlopen tot eind maart. Een zeer ontgoochelde Kravitz biedt zijn Europese fans zijn verontschuldigingen aan. En kijkt zeer uit naar ze terugkeer naar de Europese Podia. De zanger moet echter rusten om weer snel beter te worden en kon geen andere beslissingen nemen.

De Europese promotournee van Kravitz zal zo snel mogelijk opnieuw worden ingepland. Zijn -in geen tijd- uitverkochte concert in de Ancienne Belgique in Brussel word dus eveneens naar een latere datum uitgesteld. Tickets blijven tot nader order geldig. Of het optreden op Rock in Park doorgaat is nog niet bekend.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Killerpilze32

KILLERPILZE GAAN TOKIO HOTEL ACHTERNA "Killerpilze is een nieuwe tienersensatie uit Duitsland. Net als Tokio...

live32

LIVE TWEEMAAL NAAR PARADISO Veel informatie is er nog niet op dit moment, maar er valt al wel op de...

REACTIES

Avatar Georia
di 12 feb 2008 13:07

Georia Als iemand niet kan, wil ik je kaartje wel overnemen ^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.