Lenny Kravitz met zijn 'Here To Love' tour naar Antwerpen en Amsterdam

review: Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Lenny Kravitz
Lenny Kravitz met zijn 'Here To Love' tour naar Antwerpen en Amsterdam
Door larissapronk op 16 oktober 2019 - 10:51 Lenny Kravitz gaat in 2020 op zijn 'Here To Love' tour. De zanger zal op 23 juni te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen en op 24 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lenny Kravitz is een Amerikaanse singer-songwriter, acteur, producer en muzikant. Hij is bekend van zijn hits 'Fly Away', 'Are You Gonna Go My Way' en 'Again'. Kravitz is al vaak genomineerd geweest voor verschillende prijzen. Zo won hij vier jaar op een rij de Grammy Award voor Best Male Rock Vocal Performance. In 2018 stond Kravitz ook in de Amsterdamse Ziggo Dome. Daar waren we toen bij en maakten we dit fotoverslag.

Reguliere tickets voor het concert van Lenny Kravitz in het Sportpaleis kosten tussen de €50.90 en €95,70. Reguliere tickets voor zijn show in de Ziggo Dome kosten tussen de €49,- en €99,-. Tickets voor beide shows gaan aanstaande vrijdag 18 oktober in verkoop. De kaartverkoop van Antwerpen start om 10 uur en die van Amsterdam begint een uur later, om 11 uur. Kaartjes voor het concert van Lenny Kravitz in Antwerpen koop je hier. Kaartjes voor het concert van Lenny Kravitz in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Lenny Kravitz in het Sportpaleis begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Lenny Kravitz in de Ziggo Dome begint.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lenny Kravitz in Sportpaleis
Tickets Lenny Kravitz
KIES TICKET
di 23 jun
Lenny Kravitz
Sportpaleis, Antwerpen
€ 50,90 - 95,70
wo 24 jun
Lenny Kravitz - Here to Love
Ziggo Dome, Amsterdam
wo 24 jun
Lenny Kravitz - Here to Love | Business Seats
Ziggo Dome, Amsterdam
wo 24 jun
Lenny Kravitz - Here to Love | Business Seats incl. diner
Ziggo Dome, Amsterdam
The Brahms 1

THE BRAHMS MET DRIETAL CONCERTEN OP TOURDe Utrechtse indieband The Brahms gaan in december weer eens op pad. Het...

TivoliVredenburg

THERAPY? VOOR CONCERT NAAR TIVOLIVREDENBURG EN... De Ierse rockband Therapy? maakt vandaag bekend dat ze in 2020 voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.