Lenny Kravitz daags voor Rock Werchter headline spot ook naar Ziggo Dome

review: Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Lenny Kravitz
Lenny Kravitz daags voor Rock Werchter headline spot ook naar Ziggo Dome
Door RobZ op 05 december 2023 - 11:02 Afgelopen week kondigde Rock Werchter Lenny Kravitz aan als headliner voor de Rock Werchter donderdag 4 juli. Vandaag wordt bekend dat de Amerikaanse rockster ook een concert geeft in Amsterdam. Op maandag 1 juli keert Lenny Kravitz terug naar de Ziggo Dome in het kader van zijn 'Blue Electric Light Tour.

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een buitengewone rockmuzikant. Kravitz heeft genre, stijl en klasse in de loop van zijn 20-jarige carrière overstegen. Met invloeden van soul, rock en funk van de ‘60s en ‘70s, won de schrijver, producer en multi-instrumentalist vier opeenvolgende Grammy's. Op 15 maart brengt Lenny Kravitz zijn langverwachte dubbel album 'Blue Electric Light' uit. Kravitz schreef en nam het album op in zijn studio op de Bahama's en zijn gevoel voor aanstekelijke rock 'n roll komt hier opnieuw tot uiting.

Tickets voor het concert van Lenny Kravitz op maandag 1 juli gaan vrijdag 8 december in de verkoop. Zehebben een vanaf-prijs van 66,08 euro gekregen. Hier koop je tickets voor het concert van Lenny Kravitz in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticektreminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lenny Kravitz in Ziggo Dome
Tickets Lenny Kravitz
KIES TICKET
ma 01 jul
Lenny Kravitz - Blue Electric Light Tour 2024
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 66,08 - 260,10
ma 01 jul
Lenny Kravitz - Blue Electric Light Tour 2024 | VIP Packages
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 217,28 - 374,00
scorpionsnews

SCORPIONS KONDIGT 'LOVE AT FIRST STING' SHOW AAN IN...Op dinsdag 11 juni 2024 maakt de hardrockband Scorpions zijn terugkeer naar...

ahoy

THE SMASHING PUMPKINS MET INTERPOL NAAR AHOY... Op 29 juni 2024 betreedt alt-rockband The Smashing Pumpkins het podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.