TivoliVredenburg, Doornroosje en Melkweg voor Sam Fender

Sam Fender
TivoliVredenburg, Doornroosje en Melkweg voor Sam Fender
Door op Eind april komt singer-songwriter Sam Fender naar Nederland voor een drietal shows. Fender staat op 18 april in Doornroosje te Nijmegen, op 20 april in TivoliVredenburg te Utrecht en op 29 april in Melkweg te Amsterdam. De shows staan in het teken van zijn meest recente EP 'Dead Boys'.

De Engelse indierocker kun je natuurlijk kennen van zijn bekendste hit 'Start Again', deze is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Afgelopen jaar heeft de zanger een volle agenda gehad, hij was onder andere te zien op festivals als Indiestadt, Leeds, Rock Werchter en Lowlands.

De shows:
18-04-2019 - Doornroosje te Nijmegen (tickets)
20-04-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)
29-04-2019 - Melkweg te Amsterdam (tickets)

Tickets voor de concerten van Sam Fender gaan op vrijdag 18 januari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop. Rond de €17,50 en €19,70 kun je al een kaartje kopen.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Sam Fender in Doornroosje, TivoliVredenburg en Melkweg.
Alan Parsons Live Project

TWEE EXTRA SHOWS ALAN PARSONS LIVE PROJECT AANGEKONDIGDDe legendarische Alan Parsons komt in de lente van 2019 wegens succes met...

De Vrienden van Amstel Live news

NIEUWE NAMEN VOOR DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 2019:... Vandaag is er een nieuwe lading namen voor De Vrienden van Amstel Live 2019...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.