LP naar La Madeleine en Paradiso

LP
LP naar La Madeleine en Paradiso
Door op Laura Pergolizzi ofwel LP is bekend als songwriter van Rihanna en Christina Aguilera. Toch brengt ze zelf ook niet onverdienstelijk muziek uit. Haar laatstealbum 'Heart to Mouth' werd goed ontvangen. De Morgen schreef: "De songs doen vlijmscherp en compact aan, zijn met liefde voor de sixties gearrangeerd en worden met veel passie gezongen. Pergolizzi klinkt er nu als Stevie Nicks, dan weer als Neko Case of, wanneer ze de strotsluizen wijdopen zet, als Cyndi Lauper.”

Met dit nieuwe album komt LP naar de lage landen. Op 4 mei staat ze in La Madeleine in Brussel en op 6 mei wordt de grote zaal van Paradiso in Amsterdam aangedaan. Tickets voor beide concerten gaan aanstaande vrijdag om 11:00 uur in de voorverkoop. In België ben je met, 35 euro per ticket, iets duurder uit dan in Paradiso. Hier kost een kaartje net geen 30 euro.

Via deze link koop je tickets voor LP in La Madeleine en hier kan je terecht voor het concert in Paradiso. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier je ticketreminders in voor Paradiso en La Madeleine.

Bazart

TWEE CONCERTEN VAN BAZART IN ANCIENNE BELGIQUEDe single ‘ Goud ’ was voor Bazart een schot in de roos. Sinds het nummer...

AFAS Live

YOUTUBE-HIT THE PIANO GUYS NAAR AFAS LIVE Op woensdag 5 juni 2019 komt de Amerikaanse groep The Piano Guys naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.