Extra concert Massive Attack in AFAS live

Massive Attack
Extra concert Massive Attack in AFAS live
Door rtheijssen op 02 november 2018 - 13:39 Wegens groot succes geeft de Britse elektronicaformatie Massive Attack een extra concert op zaterdag 2 februari in de AFAS Live. Het concert op 1 februari in de AFAS Live was vanochtend binnen enkele minuten namelijk al uitverkocht.

De shows op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari staan geheel in het teken van het succesvolle album Mezzanine, dat tijdens deze twee shows eenentwintig jaar na de release gespeeld gaat worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aangepaste audio gereconstrueerd uit originele samples.

De voorverkoop voor dit extra concert in de AFAS Live is vanochtend al van start gegaan. Tickets voor het extra concert kosten €54,88. Via deze link koop je tickets voor het extra concert van Massive Attack in de AFAS Live.






Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



A-HA

A-HA NAAR NEDERLAND VOOR OPTREDEN IN AFAS LIVE TER...Het Noorse trio A-HA heeft vandaag een flinke Europese tour aangekondigd....

rammsteinnieuws12

RAMMSTEIN NAAR DE KUIP EN KONING BOUDEWIJNSTADION De kogel is door de kerk. Rammstein komt naar Rotterdam en Brussel. Gister...

REACTIES

geen avatar
di 06 nov 2018 00:10

eatsleeprave.. Onlangs nog gezien, was steengoed, diep in de nacht op een verlaten veld.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.