A-HA naar Nederland voor optreden in Afas Live ter ere van 35 jaar 'Take On Me'

A-ha aha
A-HA naar Nederland voor optreden in Afas Live ter ere van 35 jaar 'Take On Me'
Door RobZ op 05 november 2018 - 13:05 Het Noorse trio A-HA heeft vandaag een flinke Europese tour aangekondigd. De band begint een tour die in het teken staat van hun debuutalbum 'Hunting High & Low'. A-HA gaat dit album integraal ten gehore brengen. De reden voor de tour is dat hitsingle 'Take On Me' volgend jaar 35 jaar bestaat.

A-HA wist met hun synthesizerpop halverwege de jaren tachtig enorme populariteit op te bouwen met de hitsingles ‘Take On Me’ en 'The Sun Always Shines on TV' afkomstig van het debuutalbum 'Hunting High and Low'.

Op vrijdag 8 november 2019 staat A-HA met hun Hunting High & Low Tour in de Afas Live in Amsterdam. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 9 november om 10:00 uur, precies 364 dagen voor aanvang van het concert. Via deze link bestel je een ticket voor A-HA in de Afas Live. Een kaartje kost je 54,90 euro. Wil je een e-mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder voor A-HA in de Afas Live in.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

ALICE IN CHAINS MET BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB NAAR...Het is alweer 9 jaar geleden dat Alice In Chains voor het laatst in Nederland...

Massive Attack 11

EXTRA CONCERT MASSIVE ATTACK IN AFAS LIVE Wegens groot succes geeft de Britse elektronicaformatie Massive Attack een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.