Paleis 12, AFAS Live en Kursaal Oostende voor Take That

Take That news_groot
Paleis 12, AFAS Live en Kursaal Oostende voor Take That
Door Cartman91 op 21 september 2018 - 11:18 In 2019 bestaat de Britse boyband Take That alweer 30 jaar. Het bekendste lid is natuurlijk Robbie Williams, die van 1990 t/m 1995 in de groep zat, waarna hij een succesvolle solo-carrière begon.

Om dit jubileum te vieren komen de overige drie leden (Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald) met een 'greatest hits'-tour te doen. Hiermee doen ze ook België en Nederland aan. Overigens komen ze op 23 november met een nieuw album, getiteld Odyssey.

Op 14 juni 2019 staan ze eerst in Paleis 12 te Brussel, waarna ze een tussenstop in Nederland maken in AFAS Live (17 juni). Tot slot keren ze weer terug naar België voor een show in Kursaal te Oostende op 18 juni.

Tickets gaan vanaf 28 september om 10:30 uur in de voorverkoop. Prijzen voor de Belgische shows zijn op het moment van schrijven nog niet bekend. Voor het concert in Amsterdam betaal je 77,28 euro per kaartje (inclusief servicekosten). Bij alle drie de shows gaat overigens alleen om zitplaatsen!

Om er zeker van te zijn dat je op klaar zit voor de start van de Amsterdamse kaartverkoop kan je je aanmelden voor een ticketreminder. Je krijgt van ons dan een mailtje ter herinnering!




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

WALLY A$M TOEGEVOEGD ALS SUPPORT ACT VOOR DE TEENAGE... Wally A$M is toegevoegd als support act aan de Teenage Rockstar Tour van...

thijs boontjes

THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST PRESENTEERT ALBUM... Op vrijdag 15 februari komt het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.