Winnen: 2x2 kaarten voor The Skatalites in Flux

The Skatalites
Winnen: 2x2 kaarten voor The Skatalites in Flux
Door ThomasS op 20 september 2018 - 11:43 The Skatalites draaien al enige tijd mee. In 1964 stonden ze voor het eerst onder deze naam op het podium in Jamaica. Daarvoor speelden de leden al jaren met elkaar als studiomuzikanten, maar in 1963 besloten ze om onder een eigen naam ook aan de weg te timmeren. De band werkte samen met o.a. Toots and the Maytals en The Wailers (de groep van Junior Braithwaite, Beverley Kelso, Bob Marley, Peter Tosh en Bunny Wailer). De originele vocaliste Doreen Shaffer is nog steeds onderdeel van de line-up. Op 23 oktober zijn ze in Nederland.

Wil je daar graag bij zijn op die datum in Podium de Flux? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Skatalites'.

Deze winactie loopt tot en met 26 september.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Calpurnia 1

CALPURNIA (BAND VAN STRANGER THINGS-ACTEUR FINN...Vier vijftienjarige bandleden vormen samen de band Calpurnia . De...

YORI

YORI KOMT LANGS IN TIVOLIVREDENBURG Op zondag 17 februari staat de Nederlandse singer-songwriter Yori Swart op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.