Nathan Ball komt met 'All or Nothing'-tour naar Nederland

Nathan Ball 2
Nathan Ball komt met 'All or Nothing'-tour naar Nederland
deel via whatsapp
Door op Nathan Ball geeft met zijn ‘All or Nothing’ singletour twee shows in Nederland. De eerste show zal op vrijdag 7 december in Bitterzoet te Amsterdam plaatsvinden. Een dag later op zaterdag 8 december is Nathan Ball ook te zien in de Lutherse Kerk.

Nathan Ball maakt alt-folk met een zomers maar donker tintje. Mooie soundscapes die worden voorzien van de warme stem van Ball, afgewisseld met stevige gitaarpartijen. Eerder dit jaar was Nathan Ball al te zien op Festival The Brave 2018 te Amsterdam en was hij als voorprogramma te zien op het concert van Matthew and the Atlas.

Tickets voor Nathan Ball in Bitterzoet te Amsterdam en de Lutherse Kerk te Groningen gaan vrijdag 21 september om 10.00 in de verkoop. Tickets voor Nathan Ball in Bitterzoet te Amsterdam kosten €14,75. Via deze link koop je tickets voor Nathan Bell in Bitterzoet. Tickets voor Nathan Ball in de Lutherse Kerk te Groningen kosten €13.50. Via deze link koop je tickets voor Nathan Bell in de Lutherse Kerk.

Wil je een mailtje ontvangen als de verkoop start? Dat kan!
Stel hier een reminder in voor Bitterzoet en de Lutherse Kerk
deel via whatsapp
bodega1

BODEGA KOMT NAAR BITTERZOET EN ROTOWNOp 25 februari komt de Amerikaanse art-rock band Bodega naar Rotown en op...

Sergei Polunin news

LEGENDARISCHE BALLETDANSER SERGEI POLUNIN IN... De naam Sergei Polunin doet misschien niet meteen een lampje branden, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS