Winnen: 2x2 kaarten voor The Wedding Present in het Paard

The Wedding Present 2
Winnen: 2x2 kaarten voor The Wedding Present in het Paard
deel via whatsapp
Door op The Wedding Present staat garant voor razendsnel gitaarspel en een melancholische stem. De zang en weemoedige melodieën doen soms denken aan Morrissey van The Smiths al gooit The Wedding Present er zelf een smakelijk punk-sausje bij met hoorbare invloeden van The Fall en The Buzzcocks.

Wil je daar graag bij zijn op zaterdag 29 september in het Paard? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Wedding Present'.

Deze winactie loopt tot en met 24 september.

deel via whatsapp
Gregory Page 1

GREGORY PAGE IN FEBRUARI O.A. NAAR DE SPOT EN LUXOR... Gregory Page werkte samen met artiesten als Jason Mraz, Jewel en A.J....

Tedeschi Trucks Band

TEDESCHI TRUCKS BAND EIND APRIL NAAR GROTE ZAAL VAN... De twaalfkoppige Amerikaanse rock-, blues- en soulformatie Tedeschi Trucks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS