Jeroen van Koningsbrugge geeft nachtgala in Carré

Jeroen van Koningsbrugge (Carre)
Jeroen van Koningsbrugge geeft nachtgala in Carré
deel via whatsapp
Door op Jeroen van Koningsbrugge gaat een bijzonder nachtgala geven in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begint precies om twaalf uur zijn eerste - ’s nachts in Carré - show met gastoptredens van vrienden uit het vak.

Speciaal voor Carré ontwikkelde de creatieve duizendpoot een programma voor de nachtelijke uurtjes zoals je dat in Las Vegas veel ziet. Van Koningsbrugge: ‘Eigenlijk is - ’s Nachts in Carré - een heel ongedwongen voorstelling. We gaan samen muziek maken, kletsen, lachen en gezellig wat drinken, totdat de vergunning wordt ingetrokken’.

Dat Jeroen van Koningsbrugge een grote voorliefde voor muziek heeft is al jaren bekend. Voordat hij bij een groot publiek op tv doorbrak als acteur/ presentator was hij al de frontman van de rockband ZEUS. In 2010 scoorde hij samen met Dennis van de Ven in de formatie JURK! een nummer 1 hit met het nummer ‘Zou Zo Graag’ waarna hun debuutalbum ‘Avondjurk’ zelfs de gouden status behaalde.

De kaartverkoop voor de voorstelling is meteen gestart via www.nachtgala.nl en www.ticketmaster.nl

Entree: € 25, € 33, € 35 en € 39 (excl. servicekosten)
deel via whatsapp
marcoborsatonieuws

JUBILEUMCONCERT MARCO BORSATO OP PAKJESAVOND IN... Marco Borsato is dit jaar 20 jaar ambassadeur van War Child. Daarom viert...

editors_news.jpg

VIER INTIEME CONCERTEN VOOR EDITORS IN... Na grote optredens op festivals en in zalen als de Ziggo Dome en Sportpaleis,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS