Winnen: 2x2 kaarten voor The Pharcyde in Q-Factory

The Pharcyde
Winnen: 2x2 kaarten voor The Pharcyde in Q-Factory
deel via whatsapp
Door op Begin jaren negentig werd in South Central, Los Angeles de hiphopgroep The Pharcyde opgericht. De groep onderscheidde zich van de mainstream rap met hun zinderende en tijdloze debuutplaat "Bizarre Ride II The Pharcyde”. Hits "Runnin'", "Passin' Me By" en "Drop" deden het goed onder liefhebbers van alternatieve Hip-Hop.

Op 26 juli komt The Pharcyde naar Q-Factory, Amsterdam. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Pharcyde'.

Deze winactie loopt tot en met 23 juli.

deel via whatsapp
Forever Amy

PODIUM DE FLUX EN ZAANTHEATER WERKEN SAMEN AAN SHOWS...Het komende jaar gaan de Zaanse podia Podium De Flux en Zaantheater...

Remy van Kesteren news

HARPIST REMY VAN KESTEREN NAAR DE THEATERS IN HET... Volgend jaar gaat Remy van Kesteren met een nieuwe voorstelling langs de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS