Ólafur Arnalds naar Carré en Koninklijk Circus

Ólafur Arnalds
Ólafur Arnalds naar Carré en Koninklijk Circus
deel via whatsapp
Door op Ólafur Arnalds staat 24 februari in Koninklijk Circus te Brussel en op 25 februari 2019 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De shows staan in het teken van zijn nieuwe album re:member, welke 24 augustus zal verschijnen.

Arnalds staat bekend om zijn filmische, instrumentale composities. Meest kenmerkend is zijn neoklassieke muziek met ambient invloeden. Ólafur Arnalds weet een unieke combinatie te maken van piano's, strijkers en computergestuurde geluiden.

Tevens is Ólafur Arnalds bekend van de Netflix detectiveserie 'Broadchurch'. In 2014 won hij een BAFTA Award voor zijn bijdrage aan 'Broadchurch'. Arnalds is ook nog te horen in grote Hollywoord producties als 'The Hunger Games', 'Gimme Shelter' en 'Taken 3.

Tickets gaan voor beide concerten maandag 2 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder voor Ólafur Arnalds in Koninklijk Circus in en stel hier een ticketreminder voor Ólafur Arnalds in Carré in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Ólafur Arnalds op 24 februari in Koninklijk Circus, Brussel zijn verkrijgbaar via de link. Ook tickets voor Ólafur Arnalds op 25 februari in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam zijn verkrijgbaar via de link.
deel via whatsapp
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ólafur Arnalds in Koninklijk Circus
Tickets Ólafur Arnalds
KIES TICKET
zo 24 feb
Ólafur Arnalds
Koninklijk Circus, Brussel
€ 30,00 - 42,00
ma 25 feb
Ólafur Arnalds
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 33,50 - 51,50
Bizzey

BIZZEY MET 'WHAT WOULD JESUS DO?' TOUR NAAR AFAS LIVEOp zaterdag 16 februari staat voormalige Yellow Claw lid Bizzey in de AFAS...

Paradiso logo nieuw

PARADISO HAALT PARCELS, DEATH GRIPS, KANDACE SPRINGS... Er zijn weer nieuwe concerten aangekondigd voor Paradiso. Na de zomervakantie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS