Rico & Sticks naar AVL Mundo in Rotterdam

review: Rico & Sticks / Typhoon - 9/12 - Ziggo Dome Rico & Sticks
Rico & Sticks naar AVL Mundo in Rotterdam
deel via whatsapp
Door op Op zaterdag 8 september geven de Nederlandse hiphopiconen Rico & Sticks een concert tussen de kunstwerken van kunstenaar Joep Van Lieshout in de AVL Mundo in Rotterdam.

“De energie is weer helemaal terug”, aldus Sticks. In 2017 brachten ze hun meest recente album uit IZM, hun eerste gezamenlijke plaats sinds Eigen Wereld in 2006, op IZM laat het duo ook een hele andere kant van zich laat horen met meer invloeden van onder andere acid, hardcore en reggae.

Verwacht 8 september veel tracks te horen van het album IZM, maar ook klassiekers en nieuw werk zal ten gehoren worden gebracht.

De kaartverkoop start op vrijdag 15 juni om 11:00 uur. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is begonnen.

Tickets voor Rico & Sticks op zaterdag 8 september in AVL Mundo, Rotterdam kosten €21,50 euro en zijn verkrijgbaar via de link.
deel via whatsapp
Flasher

FLASHER OP TOUR LANGS PARADISO, V11 EN BOTANIQUE Flasher komt voor de eerste keer Nederland en België. Met hun tour komen ze...

Led Zeppelin masters

LED ZEPPELIN MASTERS MET TRIBUTE-TOUR 'STAIRWAY TO... Led Zeppelin Masters viert met de 'Stairway To Heaven' tour de vijftigste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS