Echo & the Bunnymen met strijkorkest naar TivoliVredenburg

Echo & the Bunnymen
Echo & the Bunnymen met strijkorkest naar TivoliVredenburg
deel via whatsapp
Door op Echo & the Bunnymen speelt op 3 november in TIvoliVredenburg in Utrecht. De show staat in het teken van het nieuwe album The Stars, The Oceans & The Moon, wat op 5 oktober zal verschijnen.

Op het nieuwe album zijn twee nieuwe nummers te horen en geheel nieuwe orkestversies van de klassiekers als Bring On The Dancing Horses, The Killing Moon en Lips Like Sugar. Voor dit concert neemt de band dan ook een orkest van strijkers en meer mee naar Utrecht.

Tickets gaan op zaterdag 9 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Echo & The Bunnymen op 3 november in TivoliVredenburg te Utrecht kosten €34,- euro en zijn verkijgbaar via de link.
deel via whatsapp
daniel lohues

DANIËL LOHUES MET BAND OP CLUBTOUR NAAR O.A.... Daniël Lohues gaat met een elektrische band op clubtour. Onder de naam...

5 Seconds of Summer

5 SECONDS OF SUMMER MET MEET YOU THERE TOUR NAAR... De Australische band 5 Seconds of Summer , ook wel 5SOS, komt 4 november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS