Macy Gray naar Paard, TivoliVredenburg en La Madeleine

review: Macy Grey - 23/03 - TivoliVredenburg Macy Gray
Macy Gray naar Paard, TivoliVredenburg en La Madeleine
deel via whatsapp
Door op De Amerikaanse R&B en soul zangeres, songwriter, producer en actrice Macy Gray komt naar Nederland en België. Op 2 november staat ze in La Madeleine te Brussel, op 5 november in Paard in Den Haag en op 6 november in TivoliVredenburg, Utrecht.

Gray begon haar carrière in 2000 en staat bekend om haar herkenbare, rauwe stemgeluid en om haar wereldhit I Try. In september 2016 bracht ze haar tiende album Stripped uit. Sterk door jazz beïnvloed, nam ze de muziek op in een kerk in Brooklyn met slechts één vintage Binauralmicrofoon en een jazzkwartet.

De kaartverkoop start voor de concerten in TivoliVredenburg en La Madeleine op vrijdag 1 juni om 10:00 uur. Stel hier een ticketreminder in voor Macy Gray in TivoliVredenburg en stel hier een ticketreminder in voor Macy Gray in La Madeleine. Voor het concert in Paard is de kaartverkoop als gestart.

Tickets en prijzen voor de Macy Gray concerten vind je hieronder.
2 november 2018 - La Madeleine, Brussel (tickets) € 33,00
5 november 2018 - Paard, Den Haag (tickets) € 35,00 - 40,00
6 november 2018 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets) € 40,00
deel via whatsapp
het zesde metaal

HET ZESDE METAAL VOOR VIER SHOWS NAAR NEDERLANDDe Vlaamse rockband Het Zesde Metaal komt voor vier shows naar Nederland....

Therapy? 1

THERAPY? NAAR PODIUM VICTORIE, TIVOLIVREDENBURG EN... De Ierse band Therapy? komt in oktober voor drie optredens naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS