Snow Patrol geeft voor 50 fans een exclusief optreden in Club Ziggo

Snow Patrol news_groot
Snow Patrol geeft voor 50 fans een exclusief optreden in Club Ziggo
Door Cartman91 op 04 mei 2018 - 12:31 De Noord-Ierse band Snow Patrol staat komend jaar op diverse (grote) festivals in Europa, waaronder op Rock Werchter en Pinkpop.

Voordat het zover is zal de band echter nog een exclusief optreden (albumpresentatie) geven in Club Ziggo te Amsterdam. Er kunnen slechts 50 fans aanwezig zijn, toegang is namelijk alleen voor klanten van Ziggo, die via de website van de telecom-aanbieder mee kunnen doen aan een prijsvraag. Tevens zou je de band vragen mogen stellen.

Snow Patrol laat dan voor het eerst aan het Nederlandse publiek het nieuwe album Wildness horen. De actie loopt t/m 23 mei en is dus alleen voor klanten van Ziggo.

De band rond frontman Gary Lightbody is bekend van hits als Chasing Cars, Just Say Yes en Shut Your Eyes. Hieronder zijn de nieuwe nummers 'What If This Is All The Love You Ever Get?' en 'Life On Earth' van het eerder genoemde album te zien en te horen.


666 the nightmare

666 THE NIGHTMARE GEEFT AFSCHEIDSCONCERT IN GEBOUW TOp zaterdag 15 september 2018 zal de hardrock band 666 The Nightmare zijn...

suedenieuws

PARADISO VERWELKOMT SUEDE Op maandag 1 oktober 2018 zal Suede een optreden geven in de grote zaal van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.