Grote zaal van Paradiso voor Youssou N'Dour samen met Le Super Étoile de Dakar

Youssou N'Dour & Le Super Étoile de Dakar
Grote zaal van Paradiso voor Youssou N'Dour samen met Le Super Étoile de Dakar
Door Cartman91 op 06 april 2018 - 11:41 Wellicht dat de naam Youssou N'Dour niet bij iedereen meteen een belletje doet rinkelen, is hij wereldberoemd. De Senegalese zanger met tenoren stem is voornamelijk bekend van de grote hit 7 Seconds uit 1994, die hij samen met Neneh Cherry zingt.

Ver daarvoor, in de jaren '70 maakte Youssou al furore samen met Le Super Étoile de Dakar. Tegenwoordig heeft hij al samenwerkingen met Peter Gabriel, Paul Simon en zelfs Akon op zijn naam staan. Zijn muziek kenmerkt zich als Senegalese dansmuziek gecombineerd met funky rockmuziek uit het westen.

Op 23 juli speelt Youssou samen met Le Super Étoile de Dakar in de grote zaal van Paradiso. Tickets zijn inmiddels al te verkrijgen, een kaartje kost je 40 euro (inclusief servicekosten).



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



My Baby

MY BABY OP BEZOEK BIJ MELKWEG EN ANCIENNE BELGIQUE...Het Amsterdams / Nieuw-Zeelandse trio My Baby is een van de ambassadeurs...

De DIjk

NAAST ELVIS COSTELLO OOK DE DIJK OP PALEIS SOESTDIJK De Dijk is toegevoegd aan het programma van Royal Park Live . Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.